Поліетиленові пакети, пакувальні матеріали, скотч з логотипом объявления украины сайты доски объявлений украины без регистрации киев Объявления Украины
бесплатные

Поліетиленові пакети, пакувальні матеріали, скотч з логотипом
06.12.16
Ми пропонуємо пакети поліетиленові з вирубною ручкою «банан». Пакети поліетиленові типу «майка». Пакети п/е фасування. Скотч з логотипом що вигідно відрізняє Вас на ринку, і охороняє Вашу продукцію від підробок. Продукція може бути як в стандартному виконанні розмірів і щільності, так і можуть бути виготовлені за індивідуальним замовленням. За допомогою такої упаковки Ваша продукція буде користуватися не тільки підвищеним попитом, але і буде максимально захищена від механічних ушкоджень. В не залежності від способу нанесення - ми гарантуємо якісну продукцію яка відповідає Вашому запиту.
АДРЕС: Украина, Киев, пр -т Воздухофлотский, 72 (заезд с ул. Волынская, 57)
http: //www. etopak. in. ua


Олександр
Киев
044 466-0449, 044 466-0442, 067 466-0449
etopak.in.ua@ukr.net
№ бесплатного объявления:36325

Бесплатные объявления украина, продажа на сайте объявлений украины




сайт доска (доски) - бесплатные объявления украина - киев, чернигов, запорожье, донецк, одесса, херсон, сумы, ровно, черновцы, винница, львов, луцк, ужгород, севастополь, черкассы, полтава, житомир, кировоград, хмельницкий, тернополь, ивано-франковск, днепропетровск, луганск, николаев, харьков, крым и др. города.